Viking Hotel
vikinghotel@vikinghotel.no
tlf: +47 73 51 21 33

 

 

 

 

Selskapslokalene våre har en koslig og intim atmosfære – sier våre gjester. Her kan vi arrangere middagsselskaper for inntil 80 gjester. Alle rettigheter. Bar i tilknytning til lokalene . Egen garderobe/ toalett. Heis.

 



 
Menyforslag 1
 
Vikings festcanape
Ishavskaviar, rømme, løringer og dill
 
Helstekt Ytrefilet
Broccolli, champignon, gratinert tomat, rødvinssaus og føtegratinert potet
 
Frisk frukt salat
Serveres med is og krem
 
Kr. 390 ,-
 
Menyforslag 2
 
Ristede kveiteterninger
Anrettes med rataouieseng
 
Urtemarinert svinefilet
Blomkål og grønn asparges, Champignon-stuing og kokte poteter
 
Isbombe flensburger
Serveres med kirsebær og egglikørkrem
 
kr. 390,-
 
Menyforslag 3
 
Viltpate
Med Cumberlandssaus
 
Dampet kveite
Agurksalat, rømme, persillepoteter og Sandefjordsmør
 
Isparfait
Serveres med marinerte skogsbær
 
Kr. 385,-
 
Menyforslag 4
 
Laksepate
Kaviar, rømme, løkringer og dill
 
Reinsdyrsmedaljonger
Glasert gulrøtter, rosenkål med bacon.
Pære fylt med ripsgelé.
Fløtegratinert potet og fyldig viltsaus
 
Hjemmelaget karamellpudding
Serveres med krembasert karamellsaus
 
Kr. 405,-
 
Menyforslag 5
 
Fylte butterdeigskjell
Med fisk og skalldyr naperes med hvitvinssaus
 
Spekket lammelår
Rosenkål, gulrøtter og blomkål
Rosmarinsaus og fløtegratinert potet
 
Jordbær Romanoff
Likør drenket, pyntes med frukter
 
Kr. 385,-
 
Menyforslag 6
 
Laksecabaret
Anrettes på krutower, Aiolidressing
 
Kalvefilet Oscar
Reker, asparges, broccoli, champinjong.
Bearnaise og chorinsaus. Bakt potet
 
Fruktsorbet m/krem
Jordbærcoulis
Frukter
 
Kr. 385,-